Arròs amb popets

 
 
De l’agost a l’octubre és un bon moment per aprofitar la temporada de popets, per això avui ens hem decidit per anar al mercat i comprar-ne un quilo (a 7,20 € el quilo, un bon preu).
N’hem reservat quatre per preparar aquest arròs i la resta demà els farem amb ceba. Ja us explicarem la recepta.
De moment, us deixem els ingredients per preparar aquest arròs:
 
Ingredients (2 persones):
  • 4 popets
  • 160 grs d’arròs
  • 1/2 primentó roig (si és molt gros, només un quart de primentó)
  • 1/2 ceba petita
  • 2 grans d’all
  • 2 tomàquets de pera madurs
  • 1 branqueta de julivert
  • 800 ml de brou de peix
  • Sal i pebre
  • Oli

 

 
Elaboració:
Netegeu bé els popets. Poseu una paella al foc amb una mica d’oli i enrossiu els popets, que haureu salat i pebrat. Vigileu perquè segurament esquitxaran.
Un cop enrossits, reserveu-los. En el mateix oli feu un sofregit amb el primentó roig, la ceba, l’all, el julivert i el tomàquet (amb aquest ordre). Quan el sofregit estigui ben fet, afegiu els popets i doneu unes voltes per a que s’impregnen bé del sofregit.
Després incorporeu l’arròs i l’enrossiu per a que es barregin tots els sabors. 
Afegiu el brou ben calent i deixeu coure a foc fort durant 10 minuts. Abaixeu el foc i deixeu coure durant 6 o 7 minuts més. 

.