Índex de receptes
A
Abadejo en suc
Abadejo amb carxofes
Abadejo (bacallà) a la llauna amb fesolets
Abadejo (bacallà) al forn amb primentons
Abadejo (bacallà) amb porros i cebes tendres
Abadejo (bacallà) de Setmana Santa
Albergínies escabetxades en conserva
Albergínies farcides
Allioli de codony
Amanida d’enciams amb vinagreta de melmelada de primentons
Amanida de carxofes i llagostins del Delta
Amanida de cigrons amb escabetx de pollastre a la provençal
Amanida de fesolets i cansalada
Amanida de patata i pernil d’ànec del Delta de l’Ebre
Amanida de tomàquets cirera i formatge fresc
Ametllats
Arròs amb abadejo i coliflor
Arròs amb abadejo (bacallà), espinacs i fesols
Arròs amb bacallà i carxofes
Arròs amb bolets secs i xampinyons frescos
Arròs amb botifarra negra i carxofa
Arròs caldós de marisc
Arròs amb abadejo i coliflor
Arròs amb conill i caragols
Arròs amb conill i rovellons
Arròs amb corder i carxofes
Arròs amb costella de tossino i castanyes
Arròs amb costella i caragols
Arròs amb calamarsons i alls tendres
Arròs de muntanya
Arròs amb escamarlans i cloïsses
Arròs amb favetes i carxofes
Arròs amb galeres
Arròs amb gambes i calamars
Arròs amb llamàntol
Arròs amb llonganissa, carxofes i favetes
Arròs amb pollastre i verdures
Arròs amb popets
Arròs amb romesco
Arròs amb sípia i carxofes
Arròs amb verdures i pit de pollastre
Arròs bullit
Arròs caldós amb bolets
Arròs caldós amb bacallà, coliflor i carxofa
Arròs caldós amb costella i caragols
Arròs de tardor
Arròs, fesols i col
Arròs melós amb galeres i carxofes
Arròs melós de polp
Arròs negre amb sípia i xirles
Arròs pairal
Arròs sec amb picada
B
Bacallà (abadejo) a la llauna amb fesolets
Bacallà (abadejo) al forn amb primentons
Bacallà (abadejo) en suc
Bacallà (abadejo) amb carxofes
Bacallà (abadejo) amb porros i cebes tendres
Bacallà (abadejo) de Setmana Santa
Baguettes rústiques
Bajoques ben acompanyades
Bajoques saltades amb pernil salat
Bescuit gelat de turró de Xixona
C
Calamars a la romana
Calamarsets de la Ràpita a la planxa amb picada d’all i julivert
Canelons de carn
Canelons de carxofa i llagostins
Canelons farcits de rovellons i albergínies
Cap de llom de porc amb salsa
Carabassa rostida amb formatge de cabra
Carbassó arrebossat farcit de pernil salat
Carpaccio de figues amb encenalls de foie i vinagreta de melmelada de figues
Carquinyols
Carquinyols de xocolata
Carquinyols de tomàquets secs i formatge curat de cabra
Carxofes arrebossades
Carxofes confitades amb oli
Carxofes en conserva
Carxofes estofades amb pernil
Cassoleta de fesols del ganxet amb cloïsses i carxofa
Ceba confitada en conserva
Cigrons a la catalana
Cigrons amb bacallà i espinacs
Cigrons amb bacó i ceba morada
Cigrons amb pernil i primentons del piquillo
Cintes de pasta amb musclos
Cóc d’ametlla
Cóc de iogurt amb maçanes
Cóc de iogurt dos colors
Cóc de llet
Cóc de llet amb melmelada de préssec i pinyons
Cóc de maçana de l’agredolç
Cóc de taronja
Coca d’albercocs
Coca de bledes
Coca de carxofa i cansalada fumada
Coca de ceba i xampinyons
Coca de cireres
Coca de codonys
Coca de crema
Coca de llom i verdures
Coca de pa d’orenga amb llom i pebrots
Coca de Sant Joan
Coca de sobrassada
Coca (mini) de verdures amb bonítol en escabetx
Codonyat
Col sofregida i sardina de casco
Confitura de carabassa (cabell d’àngel)
Confitura de moniatos
Conill amb xocolata
Coquetes de Sant Antoni de Benicarló
Coquetes de sagí i ametlla
Coquetes de Sant Blai
Corassons
Crema de coliflor amb llagostins de Sant Carles de la Ràpita
Crema de mango i iogurt
Crema de Sant Josep/Crema catalana
Croquetes d’albergínia
Croquetes de bacallà
Croquetes de pernil salat i porro
D
E
Ensaïmades
Ensaïmada de figues i sobrassada
Ensaïmada de sobrassada
Escabetx de verdures
Espaguettis amb galeres i primentó roig
Espaguettis amb salsa pesto
Espaguettis amb salsa pesto de primentó del piquillo
Espaguettis amb salsa pesto i cansalada fumada
Espatlla de corder a la mostassa
Espatlla de corder al forn
Espirals amb rovellons i tomatetes
F
Fesolets amb cloïsses i carxofa
Fesols amb bledes
Fesols del ganxet amb abadejo i espinacs
Fesols negres amb verdures
Farcellets de col amb botifarra i llagostins
Fideuada
Fideuada de verdures acabades de collir
Fideus a la cassola amb pollastre, carxofa i bròquil
Figues amb iogurt grec
Figues confitades amb vinagre
Filet de porc al vi negre de la Terra Alta
Flam de cafè
Fogasseta del Dijous Jarder
G
L/LL
M
Mamelletes de Santa Àgueda
Mandarines confitades amb cobertura de xocolata
Mandonguilles amb salsa
Mandonguilles amb salsa de tomàquet
Mandonguilles amb sípia i picada de xocolata
Melmelada d’albergínia
Melmelada de carlota i taronja
Melmelada de ceba al Pedro Ximénez
Melmelada de figues (figat)
Melmelada de kumquat
Melmelada de kumquat, taronja i gingebre
Melmelada de llima i gingebre
Melmelada de maçana amb gingebre i canyella
Melmelada de maçanes de l’agredolç
Melmelada de maçanes golden
Melmelada de maduixot
Melmelada de pera
Melmelada de préssec
Melmelada de primentó escalivat
Melmelada de primentó verd
Melmelada de pruna morada
Melmelada de taronja
Melmelada de taronja amarga
Melmelada de tomata
Menjar blanc
Milfulls de maçana i crema cremada
Mini hamburgueses amb carxofa i formatge
Mini mandarines en almívar
Mones de Pasqua
Mousse de iogurt de llimona
Muntanyetes de xocolata i fruits secs
Musclos del Delta de l’Ebre al vapor
N
O
P
Pa amb tomàquets secs i orenga
Pa integral (de motlle)
Pa de iogurt “Khachapuri”
Pa d’orenga
Pa de romer i alls confitats
Pa de sègol (amb preparat de farina)
Pa que fem a casa, el
Pa sucat amb maduixots
Panellets
Panets i hamburgueses casolanes
Panoli (amb farina d’ametlla)
Pasta amb bolets i albergínies
Pasta amb botifarra d’arròs i carxofa
Pasta amb carxofa i cansalada fumada
Pasta amb pollastre i verduretes (tortiglioni)
Pasta amb rap de Sant Carles de la Ràpita
Pasta (espirals) amb rovellons i tomatetes
Pasta amb salsitxes i carabassons
Pasta fresca amb botifarra i carxofes
Pasta fresca de borraines amb saltat de xampinyons
Pastís amb taronges
Pastís de crema i fruites
Pastís de formatge
Pastís de maçana
Pastís de maçana II
Pastís de moniato
Pastís de patata i carn picada de vedella dels Ports
Pastís de pera
Pastissets de brossat
Pastissets de cabell d’àngel
Pastissets de xocolata
Patates especiades
Patates farcides
Paté d’albergínia
Paté d’albergínia escalivada
Paté de primentó escalivat
Pebrots d’envinagrar del Mas del Molinàs
Peus de porc amb salsa
Pilotes amb salsa de tomàquet
Pit de pollastre farcit
Plumcacke
Pollastre a l’Aldover
Pollastre a l’antiga
Pollastre a la catalaneta
Pollastre a la cassola amb clau d’olor
Pollastre a la cassola amb picada d’ametlles
Pollastre a la cervesa negra
Pollastre amb carxofes i patates
Pollastre amb escamarlans
Pollastre amb maçanes i canyella
Pollastre amb samfaina
Pollastre especiat al forn
Polpets amb patates
Polpets de Sant Carles de la Ràpita amb ceba
Polvorons d’ametlla
Primentons verds farcits
R
S
T
Taronja amb mel i mistela
Tatín de maçana
Tiramisú “a la meua manera”
Tomates cirera assecades amb oli d’oliva i orenga
Torrada de mousse de foie amb carxofa
Torradeta d’anxoves amb tomatetes confitades
Tortell de Reis
Trena de brioix
Trena de pasta de full farcida de cabell d’àngel i nous
Trena de pasta de full farcida de carxofa i cansalada fumada
Trena de pasta de full farcida de porros, xampinyons i formatge gorgonzola
Trena de pasta de full de xampinyons i cansalada
Trottole amb saltat de primentons i pollastre
Truita de calçots i ventresca de tonyina
Turró de crema cremada
Turró de massapà amb fruites confitades
Turró de Xerta
Turró negre