,

Raviolis de brossat

 

En aquesta recepta us expliquem com preparar uns raviolis farcits de brossat. Per donar-li una mica més de consistència al farcit, hem afegit al brossat una mica de parmesà ratllat, que podeu substituir per qualsevol altre formatge que us agrade, però que sigue curat. I per aromatitzar-lo, una mica de pebre negre i nou moscada. 

 
Prepareu la pasta fresca amb els ingredients indicats, treballeu fins aconseguir una massa fina. Feu una bola, tapeu amb paper film i deixeu reposar a la nevera durant uns 30 minuts. 
 

Estireu la massa amb un corró fins deixar-la ben fina. Dividiu-la en dos. A una de les dos parts, la talleu a quadres d’uns 4 o 5 cm. Repartiu el farcit a la meitat dels quadres i cobriu amb la resta de la massa. Tanqueu-los amb un motlle de raviolis.

Nosaltres els hem posat en una safata i els hem congelat.

 
Quan ja han agafat la consistència de congelat, els hem guardat en una bossa de congelació i així els podem cuinar quan vulguem. 
 
Per a la salsa, hem emprat un pot de la “passata” que vam preparar este estiu amb les tomates de la varietat San Marzano de l’hort. 
 
Ingredients
 
Per a la pasta fresca: 
  • 200 grs de farina normal 
  • 2 ous 
  • 1 cullerada d’oli d’oliva 
 
Per al farcit: 
  • Brossat, parmesà (o el formatge que preferiu però que sigue curat), pebre negre i nou moscada. 
 
*Amb aquesta quantitat de pasta fresca surten 3 racions molt complides.