Cóc de iogurt dos colors
Ingredients:
- 6 ous
- 4 mides* de sucre
- 1’5 mides d’oli de girasol
- 2 iogurts naturals
- 6 mides de farina
- 2 sobres de Royal
- Cacau en pols
*La mida és la del got del iogurt
Elaboració:
Separeu els rovells de les clares. Bateu els rovells amb el sucre (reserveu una mica de sucre per muntar les clares), quan estiguin ben muntats, afegiu l’oli, els iogurts i la farina, on haureu barrejat la llevadura.
Munteu les clares a punt de neu amb la mica del sucre que heu reservat. Incorporeu-les a la massa i barregeu amb suavitat.
Poseu la meitat de la massa en un bol i hi afegiu el cacau en pols, al vostre gust. Poseu aquesta massa en una safata per anar al forn. Al damunt poseu la resta de la massa que heu reservat en un altre bol.
Poseu a coure al forn previament escalfat a 160º entre 40 i 45 minuts.
Un cop fred, espolseu amb una mica de sucre llustre.