Pasta amb pollastre i verduretes (tortiglioni o macarró ratllat)
Ingredients per a 2 persones:
- 150 grs de tortiglioni (o la pasta que més us vingui de gust)
- 1 pit de pollastre tallat a daus
- 1 carlota
- 1 carbassó
- 1 gra d’all
- Orenga
- 1/2 copeta de conyac
- Sal, pebre i oli
Elaboració:
Poseu una olla al foc amb aigua.
Agafeu una paella i la poseu al foc amb una mica d’oli. Saleu i empebreu el pollastre. Poseu-lo a la paella i tireu-li un grapadet d’orenga.
Talleu les hortalisses. Quan el pollastre comenci a estar daurat, afegiu les carlotes, deixeu coure uns 3 o 4 minuts. Afegiu el carbassó i després l’all filetejat. Quan les hortalisses estiguin cuites (millor al dente), afegiu el conyac i deixeu evaporar l’alcohol.
Mentres haureu cuit la pasta que, un cop escorreguda, afegireu a la paella. Salteu tot junt un parell de minuts, espolseu una mica més d’orenga i ja podeu emplatar.