Amanida de llenties

Amanida de llenties

Elaboració:

Peleu la tomata, aparteu les llavors i feu-la a trossets menudets. Amaniu-la amb una mica de sal i oli d’alfàbrega.

Talleu el primentó i  la ceba el més menut que pugueu.

En un bol, barregeu les llenties amb el primentó i la ceba. Saleu al gust i afegiu un xorret de vinagre de vermut i una mica d’oli d’alfàbrega.

Per presentar el plat podeu utilitzar un motlle rodó*. Poseu primer una capa de llenties, seguida d’una de tomata i per acabar, altre cop llenties.

Repartiu el bacallà fumat pel damunt.

Ingredients per a 2 persones:

  • 350 grs de llenties bullides
  • 1 tomata grossa (natros hem utilitzat rosa de Barbastre)
  • 1/4 de primentó verd
  • 1 trosset de ceba tendra
  • Bacallà fumat
  • Sal
  • Oli d’alfàbrega
  • Vinagre de vermut