Amanida de llenties
Elaboració:
Peleu la tomata, aparteu les llavors i feu-la a trossets menudets. Amaniu-la amb una mica de sal i oli d’alfàbrega.
Talleu el primentó i la ceba el més menut que pugueu.
En un bol, barregeu les llenties amb el primentó i la ceba. Saleu al gust i afegiu un xorret de vinagre de vermut i una mica d’oli d’alfàbrega.
Per presentar el plat podeu utilitzar un motlle rodó*. Poseu primer una capa de llenties, seguida d’una de tomata i per acabar, altre cop llenties.
Repartiu el bacallà fumat pel damunt.
Ingredients per a 2 persones:
- 350 grs de llenties bullides
- 1 tomata grossa (natros hem utilitzat rosa de Barbastre)
- 1/4 de primentó verd
- 1 trosset de ceba tendra
- Bacallà fumat
- Sal
- Oli d’alfàbrega
- Vinagre de vermut