,

Amanida d’estiu de fesolets i cansalada

 
Una típica amanida de llegums amb hortalisses especialment indicada per preparar aquests dies tan calurosos. I també d’aprofitar el bon preu en que ara podem trobar la major part dels ingredients.
En aquesta recepta hem preparat una vinagreta de melmelada de primentó escalivat, que podeu substituir per una vinagreta clàssica.
 
Ingredients:
  • Fesols cuits
  • Tomàquet
  • Primentó verd
  • Primentó roig
  • Cansalda fumada
  • Ous durs

 

 
Per a la vinagreta: 
  • Oli d’oliva
  • Vinagre de xerès
  • Melmelada de primentó escalivat
  • Sal

 

 
Elaboració:
Trinxeu a dauets petits les hortalisses i les poseu en un bol juntament amb els fesols cuits.
Mentre, salteu en una paella la cansalada tallada a tires. Feu la vinagreta i afegiu-la al bol. Remeneu amb compte. Emplateu i acabeu decorant amb un ou dur.


.