La Vianda, un blog per saber més del sector càrnic

Ahir
vaig descobrir “La Vianda
(http://blog.gremicarn.cat/), un blog
molt interessant que ha posat en marxa el Gremi de Carnissers, Xarcuters iCansaladers de Barcelona i Comarques.

El blog
va nèixer amb la voluntat de compartir amb tots aquells que sentim passió per
la cuina i pel bon menjar, però sobretot amb els que defensem els productes de
casa nostra i  consum de proximitat,
consells i altres curiositats sobre el món de la carn i derivats.

A La Vianda podreu trobar entrevistes
a personalitats relacionades amb el món de la cuina; a part d’artesans
carnissers i xarcuters, també hi col·laboren  cuiners de renom,  crítics gastronòmics i professionals de la nutrició
i la dietètica, que comparteixen els seus coneixements i la seva experiència.

A La Vianda també expliquen com
fer bones fotografies dels plats que cuinem, un tema interessant per a tots aquells
que tenim un bloc de cuina, informació sobre cursos i jornades sobre
gastronomia i consells per a treure’n el millor profit de carns i altres
elaborats.

Felicitem
al Gremi de Carnissers, Xarcuters i Cansaladers de Barcelona i Comarques per
aquesta iniciativa i us recomanem a fer una visita a La Vianda.