,

Espaguettis amb galeres i primentó roig


Ingredients (2 persones): 
  • 180 grs d’espaguettis de tinta de calamar
  • 8 galeres
  • 1 primentó roig
  • 2 grans d’all
  • Sal
  • Oli

Elaboració:

Compreu galeres a poder ser de mida més aviat grossa, en el nostre cas, no en vam trobar i ens vam haver de conformar amb unes de mida més petites. Lo de la mida és perquè com  més grosses siguin, amb més facilitat les pelarem.

Renteu i eixugueu les galeres. Poseu una paella al foc amb oli d’oliva i fregiu-les. Deixeu que es refreden una mica i peleu-les.

Poseu l’aigua al foc per bullir la pasta.

Coleu l’oli i en una altra paella, afegiu-ne el suficient per saltar el primentó i l’all tallat a tires. Deixeu que es vagin fent, procurant que el primentó quedi una mica al dente. 

Afegiu la carn de les galeres (com les que vam comprar no eren massa grosses, es van trencar molt al pelar-les). Doneu unes voltes per a que es barregin els sabors. 

Afegiu els espaguettis i ho salteu durant un parell de minuts i ja podeu emplatar.

  • .