Mini hamburgueses amb carxofa i formatge
Els que ens coneixeu, ja sabeu que el cap de setmana, mentres fem el dinar, solem preparar un aperitiu que després publiquem a Instagram. La majoria de vegades són propostes molt simples, que requereixen poca preparació o elaborades amb “culatons” que tenim per la nevera. Ens agrada compartir-les amb tots vosaltres per animar-vos a fer-les.
En aquesta entrada vam preparar un aperitiu una mica més elaborat, però molt senzill. Una mini hamburguesa amb carxofa i formatge.
Ingredients:
- Carn picada (en aquesta ocasió és un picolat de vedella i tossino)
- All tendre
- Julivert
- Sal
- Pebre
- Pols de ceps o altre tipus de bolet (opcional)
- Carxofes
- Formatge de cabra
*La quantitat d’ingredients dependrà de quantes hamburgueses voleu preparar.
Elaboració:
Treballeu la carn amb l’all trinxat, el julivert, la sal, el pebre i el pols de ceps. Doneu-li forma d’hamburguesa. Deixeu-les reposar una bona estona a la nevera (un parell d’hores si pot ser).
Netegeu les carxofes i partiu-les per la meitat. Fregiu-les en una paella a foc suau.
Poseu una paella al foc amb una mica d’oli. Fregiu les hamburgueses. També podeu fer-les a la planxa.
Poseu les hamburgueses en una safata o plat que pugui anar al forn. Poseu al damunt la mitja carxofa i el formatge de cabra.
Gratineu durant uns minuts, fins que el formatge s’hagi fos.