Bunyols de carabassó i formatge
Ingredients:
- 1 carabassó
- 1 gotet de llet
- 2 culleradetes de llevadura en pols
- Farina
- Sal
- Pebre
- Orenga
- Formatge ratllat
- Oli d’oliva
Elaboració:
Ratlleu el carabassó amb la pell. Poseu-lo en un bol i afegiu la sal, el pebre i l’orenga i barregeu bé. Afegiu la llet, la farina i la llevadura. Per últim el formatge ratllat. La massa ha de quedat amb prou consistència com perquè a l’hora de posar-la a la paella no s’escampi massa, guardi una mica la forma.
Tapeu la massa amb un drap i deixeu reposar durant uns 15 minuts.
Poseu una paella al foc amb abundant oli d’oliva i quan estigui calent, afegiu cullerades de massa. Deixeu que es fregeixin per les dues bandes i un cop fet el bunyol, deixeu escórrer damunt de paper absorvent. Serviu els bunyols calents.
.