Lasanya de peix
Podeu utilitzar els mateixos ingredients per preparar uns canelons de peix enlloc d’una lasanya. Per si ho feu, un consell: prepareu una beixamel lleugera però utilitzeu brou de peix (suau) enlloc de llet. Barregeu la beixamel amb el trinxat de peix i us lligarà la farsa. D’aquesta manera serà més fàcil farcir els canelons.
Ingredients per a 4 persones:
- 3 rodanxes de lluç grans
- 2 cues de rap
- 8 llagostins
- 1 ou
- Plaques de lassanya
- Sal i oli
- Pebre negre
Per a la beixamel:
- 50 grs de mantega
- 2 cullerades de farina
- 1’5 gots de llet
- Nou moscada
- Formatge ratllat
Elaboració:
Netegeu i saleu el peix, enfarineu-lo lleugerament i fregiu-lo en una paella. Poseu-lo sobre paper absorbent.
Esmolleu el peix i trinxeu a trossos petits. Afegiu un ou batut per lligar la salsa i aixafeu amb una forquilla. Passeu la farsa per la paella un parell de minuts.
Bulliu les plaques de lasanya i poseu una capa en una safata per anar al forn, poseu al damunt una capa de farsa. En total, tres capes de pasta i dues de farcit. Cobriu amb la beixamel i una mica de formatge ratllat.
Poseu al forn a 180º i ho coeu durant 15-20 minuts. A l’últim moment, gratineu.