,

Nevaditos



Els tradicionals «Nevaditos» que ven fer populars l’empresa de reposteria Reglero, els que primer desapareixen de la caixa de assortit de pastes del mateix nom. 
Molt fàcils de preparar i ideals si voleu que participen en l’elaboració els més menuts de casa.  

Ingredients:

  • 200 grs de sagí  
  • 500 grs de farina 
  • 130 ml de vi blanc 
  • 1 punteta de sal 
  • Sucre llustre per espolsar
Elaboració:

Ablaneu el sagí i afegiu-li el vi, la farina i sal.
 
Barregeu bé.  

Aplaneu la massa amb l’ajuda d’un corró i deixeu-la entre 1’5 i 2 cms de gruix.

Amb un talla pastes aneu fent els cercles.
Al posar-los a la llauna no cal que deixeu molta separació entre ells, perquè c
reixen en alçada però no en amplada. 

Poseu-los al forn a 200º durant 5 minuts i després abaixeu a 180º i manteniu-los 15 minuts més.

Deixeu refredrar i espolseu generosament amb sucre llustre.