,

Pollastre a la cervesa negra

 
Un classic del receptari però que en aquesta ocasió hem preparat amb un negra Guinnes, cervesa que ens agrada molt a casa.
 
Ingredients:
  • 1 pollastre tallat a trossos petits
  • 1 porro
  • 1 ceba
  • 1/2 primentó roig
  • 2 carlotes
  • 3 grans d’all
  • 1 cervesa negra 33 cc
  • Farina
  • Sal
  • Oli
  • Pebre negre

 

 
Elaboració:
 
Saleu i pebreu el pollastre. Enfarineu-lo. Poseu una cassola al foc amb oli d’oliva i enrossiu el pollastre. reserveu. 
Talleu a trossos petits les verdures.
Treieu l’excés d’oli i de la cassola i comenceu a coure la ceba a foc lent. Quan comenci a canviar de color, afegiu el porro i després els alls sencers amb pell, el primentó i per últim, les carlotes.
 
Deixeu coure a foc lent les verdures, afegiu la carn, doneu unes voltes i tot seguit afegiu la cervesa. Si fes falta, podeu afegir una mica d’aigua.
Deixeu coure uns 25 minuts a foc lent. 
Com a guarnició podeu preparar uns xampinyons saltats amb uns alls tendres.