,

Mousse de iogurt de llimona


Aquest postre és una recepta de Karlos Arguiñano que vaig trobar en una revista fa molts anys i tinc per costum preparar aquestes festes nadalenques. És fàcil de preparar i ho podeu fer amb antelació i guardar al congelador, per avançar feina.
També podeu fer-ho ambiogurt natural i torró del tou, per aprofitar si us en sobra alguna pastilla. També amb iogurt de coco o, al temps de les maduiexes, iogurt d’aquest sabor acompanyat d’una sopa de maduixes, … el que us digui la vostra imaginació.

Ingredients per a 4 persones:

  • 200 ml de nata per muntar
  • 2 iogurts sabor llimona
  • 65 grs de sucre
  • 1 pell de llimona ratllada



Elaboració:
Munteu la nata amb el sucre. Afegiu els iogurts i la pell de llimona ratllada. Barregeu bé i repartiu en motlles. Si l’heu de consumir el mateix dia, guardeu a la nevera i sinó, guardeu al congelador.
Serviu acompanyat d’una mica de fruita per donar color: kiwis, gerds, groselles, grills de mandarina o taronja, …