Coquetes de sagí i ametlla
Ingredients:
- 2 ous
- 200 grs de sagí
- 200 grs de sucre
- 100 grs d’ametlla molta
- 2 paperets de gasosa o 1 sobre de llevadura Royal
- 1 pell de llimona ratllada
- Farina, la que admeti
Elaboració:
Bateu els ous i afegiu el sucre. Barregeu bé i afegiu el sagí en textura pomada i la pell de llimona ratllada. Mescleu bé, incorporeu l’ametlla i després la farina, on haurem barrejat els paperets de gasosa.
Afegiu farina fins aconseguir una massa amb consistència que no s’apegue a les mans. Feu una bola amb la massa, la poseu en un bol i la deixeu reposar a la nevera un parell d’hores.
Esteneu la massa amb un corró i amb un motlle aneu fent les coquetes. Poseu-les en una llauna i pinteu amb ou batut.
Calenteu el forn a 160º i coeu les coquetes fins que estiguin daurades, aproximadament uns 15 minuts.
Deixeu refredar abans de treure de la llauna.