, ,

Canelons de carxofa, rap i llagostins

Ingredients per a 12 canelons


Per a la pasta dels canelons:

  • 100 grs de farina normal
  • 100 grs de semolina
  • 2 ous
  • 2 cullerades d’oli d’oliva 



Per al farcit:

  • 4 carxofes
  • 2 cues de rap
  • 10 llagostins
  • Sal i oli



Elaboració


Preparar les plaques dels canelons. Barrejar els ingredients, pastar-ho fins que quede una massa fina i elàstica. Embolicar amb paper film i reservar a la nevera durant 30 minuts. Donar forma a les plaques i posar a bullir 2/3 minuts amb aigua salada. També es pot fer


Es pot fer amb pasta fresca o comprar les plaques de canelons seques.

 

 

 
Per al farcit:
 
Fregir per separat el rap, els llagostins i les carxofes. Sobretot, s’han d’escorrer bé les carxofes, per treure l’excés d’oli. Deixar refredar i tallar a dauets o a la mida que més us agrade. 
 
Opcional: Si ho prefereiu també es pot fer un sofregit amb una mica de ceba i tomata i barrejar-ho amb els dauets de peix i carxofes, per tal de lligar i donar una mica de consistència al farcit. 

 

 

 

Farcir les plaques dels canelons i posar-los en una safata. Cobrir d’una betxamel lleugera i espolsar amb una mica de formatge o pa ratllat, en aquest cas, nosaltres li vam posar pa ratllat.


Coure al forn durant uns 15 minuts a 180º  i gratinar 2/3 minuts, el temps dependrà sempre del funcionament del vostre forn.